ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πως να αναβαθμίσετε την τουριστική επιχείρηση σας μέσω ίντερνετ

09:58 - 06 Σεπ 2007 | Ατομικά Συμφέροντα
Σας ενδιαφέρει να είστε στο Internet αλλά δεν ξέρετε πως θα σας βρίσκουν στο χάος και την ανωνυμία του .com; Αναζητάτε τα επίσημα websites οργανισμών, επιχειρήσεων, προορισμών και βρίσκετε άσχετα αποτελέσματα; Σας έρχονται αιτήματα συνεργασίας από τουριστικές επιχειρήσεις του εξωτερικού που δεν ξέρετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε;

Αν σε όλα ή σε κάποιο από τα παραπάνω η απάντηση είναι θετική, τότε η είδηση ότι ο τουρισμός απόκτησε πλέον τη δική του κατάληξη σε .travel, την οποία μόνο όσοι πιστοποιούνται ότι τη δικαιούνται μπορούν να αποκτήσουν, αποτελεί ανακούφιση. Έτσι, ο ελληνικός τουρισμός έχει πλέον την ευκαιρία να παρουσιαστεί οργανωμένα στο παγκόσμιο Internet.

Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες και αποκτήστε και εσείς τη δική σας διεύθυνση σε .travel καθώς όλος ο Παγκόσμιος Τουρισμός μετακινείται πλέον στο.TRAVEL!

Τι είναι το .travel;

Το .travel, για να το θέσουμε απλά, είναι το πλαίσιο για τον κλάδο ταξιδιών και τουρισμού στο διαδίκτυο.

Σχεδιασμένο να υπηρετεί την παγκόσμια κοινότητα ταξιδιών και τουρισμού οι κύριοι στόχοι του αποκλειστικού για τον κλάδο «Top Level Domain» .travel είναι η αναβαθμισμένη διαδικτυακή ταυτότητα, η δημιουργία αναβαθμισμένων καναλιών διανομής και η καθιέρωση ενός ισχυρού παράγοντα εμπιστοσύνης μεταξύ του κλάδου ταξιδιών και των πελατών της.

Πως θα αποκτήσετε το δικό σας .travel

Παρέχοντας υποστήριξη από τις μικρότερες έως τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο ταξιδιών, το .travel αποδεικνύει στον κόσμο ότι είστε μια γνήσια τουριστική εταιρεία.

Η απόκτηση ονόματος .travel είναι μια απλή διαδικασία τριών βημάτων.

1. Για την καταχώρηση του ονόματος μια εταιρεία πρέπει πρώτα να λάβει πιστοποίηση από ένα φορέα πιστοποίησης το όποιο σημαίνει ότι όλες οι επιχειρήσεις ή οι οργανισμοί που επιθυμούν να λάβουν καταχώρηση ονόματος σε .travel πρέπει πρώτα να πιστοποιηθούν ότι ανήκουν στον κλάδο τουρισμού και φιλοξενίας και δικαιούνται να λάβουν τα ονόματα είτε από μια θεσμοθετημένη ένωση του κλάδου ή από τον ανεξάρτητο φορέα TRAP. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://travel.travel/authenticationframe.htm. Στην περίπτωση της Ελλάδας επίσημος φορέας πιστοποίησης έχει ορισθεί ο ΣΕΤΕ από το site του οποίου (www.sete.travel) τα άμεσα και έμμεσα μέλη του μπορούν να πιστοποιηθούν ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία.

2. Αφού η γνησιότητα της εταιρείας ή του οργανισμού επιβεβαιωθεί θα σας σταλεί ένας Μοναδικός Αριθμός Αναγνώρισης (Unique Identification Number - UIN) ως απόδειξη της γνησιότητας της επιχείρησης. Τότε θα πάτε σε ένα Ονοματοδότη .travel (Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://travel.travel/dnr.htm) και βάζοντας τον αριθμό σας όπου σας ζητείται θα σας επιτραπεί να καταχωρήσετε το προσωπικό σας .travel. Οι Ονοματοδότες είναι επιχειρήσεις οι οποίες είναι εγκεκριμένες από το ICANN (Εταιρεία για καταχώρηση ονομάτων και αριθμών στο διαδίκτυο) να λαμβάνουν αιτήσεις για καταχώρηση ονομάτων από καταναλωτές. Μόνο εγκεκριμένοι Ονοματοδότες θα επιτρέπεται να καταχωρούν ονόματα σε καταλήξεις .travel. Ο ΣΕΤΕ για να διευκολύνει τα μέλη του έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία του ονοματοδότη EnCirca ο οποίος έχει εξελληνίσει τη διαδικασία και έχει προσφέρει ειδική έκπτωση 5%.

3. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό βήμα είναι το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το προφίλ σας στο κατάλογο του .travel ώστε να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας και/ή υπηρεσίες σας μπορούν να βρεθούν στην παγκόσμια αγορά του www.directory.travel και να εμφανίζονται στην μηχανή αναζήτησης του www.search.travel. Για να τοποθετήσετε το προφίλ σας στον κατάλογο πηγαίνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://profiles.search.travel.

Η καταχώρηση ονόματος σε .travel δίνει τέσσερα πλεονεκτήματα κλειδιά τα όποια είναι:

1. Πιστοποίηση της γνησιότητας της επιχείρησης ή του οργανισμού σας και εγκυρότητα ονόματος από ένα ανεξάρτητο τρίτο φορέα (δημιουργία έγκυρης επωνυμίας στο διαδίκτυο).

2. Η απόκτηση ονόματος .travel αντανακλά

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.