ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάντε ''κλικ'' στον προορισμό σας!

09:55 - 14 Νοε 2007 | Ατομικά Συμφέροντα
Αν η αίσθηση προσανατολισμού σας «απατά» και αν η ιδέα του να κυκλοφορείτε με έναν οδικό χάρτη στο χέρι σαν «τουρίστας» δεν είναι τόσο του γούστου σας, προετοιμαστείτε από πριν! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια αξιοπρεπής σύνδεση στο Ίντερνετ και τα sites on line πλοήγησης θα κάνουν τα υπόλοιπα για εσάς.Οι on line οδικοί χάρτες μπορούν να σας «οδηγήσουν» σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εύκολα και γρήγορα μέσω της οθόνης του υπολογιστή σας, ενώ προσφέρουν επίσης σημαντικές πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν ανταπόκριση με τον προορισμό σας.

Για να μην καταλήξετε, λοιπόν, να βρίσκεστε στην μέση της Αθήνας και να ρωτάτε κάθε περαστικό και περιπτερά που βρεθεί στον δρόμο σας, πληκτρολογήστε απλά το όνομα της οδού που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης ενός on line οδικού χάρτη και χαράξτε την πορεία σας από πριν. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο και αρκετή ταλαιπωρία.

Το «R» σας παραθέτει μερικές πληροφορίες για τα πιο δημοφιλή sites on line πλοήγησης:

1. Drive me.gr

Το πρώτο site on line πλοήγησης από την Forthnet παρέχει υπηρεσίες αναζήτησης οδών σε όλη την χώρα, ενώ παράλληλα δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να εντοπίσει σημεία ειδικής σημασίας όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, θέατρα, κινηματογράφους, φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα και τράπεζες.

2. In.gr Maps 

Η νέα υπηρεσία του In.gr, το In.gr Maps σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε κάθε σημείο της επιλογής σας στον οδικό χάρτη της Ελλάδας, φροντίζοντας επιπλέον να σας υποδείξει ποια μέσα μαζικής μεταφοράς θα χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε εκεί. Όπως και το Drive me, σας δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος μέσα μαζικής μεταφοράς, θέατρα, κινηματογράφους, φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα και τράπεζες.  

3. Flash.gr Οδόραμα

Το Flash .gr είναι ένας on line οδικός χάρτης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Map Viewer της Autodesk, και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις δυο προηγούμενες υπηρεσίες. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν η τεχνολογία αυτή είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, το Flash.gr σας παρέχει έναν σύνδεσμο από τον οποίο θα μπορέσετε να «κατεβάσετε» τον Map Viewer.

 Ελένη Χρέπα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.