ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σώστε χρόνο και χρήμα με σεμινάρια e-learning!

09:51 - 19 Νοε 2007 | Ατομικά Συμφέροντα
Αν ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε την απόδοσή σας, αλλά και να εντείνετε την ανταγωνιστικότητά σας στο χώρο εργασίας σας, αλλά δεν σας μένει πολύς χρόνος αλλά ούτε και…χρήμα, τότε η επόμενη είδηση μάλλον σας αφορά. Σεμινάρια e-learning, πέντε τον αριθμό ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη από τη Human Asset AE σε συνεργασία με το Money Show 2007 και εκπαιδευτικούς φορείς της πόλης.

Πρόκειται για πιλοτικά μεικτά σεμινάρια-εργαστήρια τηλεκπαίδευσης (Blended Learning Workshops) τα οποία επικεντρώνονται σε θέματα Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Νεανικής επιχειρηματικότητας, θέματα Management και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους φορείς:

-Ελληνική Εταιρεία Logistics - Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, με την επιστημονική ευθύνη του εργαστηρίου Ποσοτικής Ανάλυσης, Logistics & Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΑΠΘ

-ICBS, Business School

-AGSM, Athens Graduate School of Management

-ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

-AA & Partners

Συνολικά στο πρόγραμμα συμμετέχουν περίπου 100 στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς και σπουδαστές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι εκπαιδεύονται με συνδυασμό παραδοσιακής εκπαίδευσης σε τάξη και εξ αποστάσεως, μέσω πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Τα σεμινάρια διοργανώνονται με σκοπό την εξοικείωση των εκπαιδευομένων με το e-learning και τις νέες τεχνολογίες και θα διαρκέσουν έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2007 στοHyatt Regency Hotel και στην πλατφόρμα e-learning της Human Asset AE.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και υλοποιούνται στο πλαίσιο του Money Show. To Money Show 2007, μεταξύ άλλων, συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), ενώ για το σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεργάστηκαν με τη Human Asset AE η Apogee Information Systems, η Red Fish Inspirations και η Κόρυμβος ΑΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.