ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εχετε καβούρια στις τσέπες; Skroutz-it!

10:02 - 04 Ιαν 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Μετά το google-it, ένα καινούριο λήμμα με πολύ πιο εξειδικευμένη σημασία έρχεται να προστεθεί στο λεξικό μας. Skroutz-it, λοιπόν, και όπως ακριβώς υπονοείται από το όνομα του αντιπαθέστατου τσιγκούνη από το γνωστό παραμύθι «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» του Καρόλου Ντίκενς, η λέξη αυτή σημαίνει φυσικά την αναζήτηση του φθηνότερου προϊόντος!

Το «R» ανακάλυψε τον ιστοχώρο www.skroutz.gr , στον οποίο μπορεί κανείς να βρει συγκεντρωμένη μια γκάμα προϊόντων από τα 127 μεγαλύτερα on-line καταστήματα της χώρας, να συγκρίνει τιμές και φυσικά σαν γνήσιος ανάδοχος του Εμπενίζερ Σκρουτζ να επιλέξει να αγοράσει το φθηνότερο!

Στο site των «σφιχτοχέρηδων» μπορεί κανείς να βρει μια τεράστια ποικιλία από αντικείμενα που καλύπτουν το φάσμα των τεχνολογικών gadget και φτάνουν μέχρι οικιακά είδη, ρούχα και όργανα γυμναστικής.

Επιπλέον, στα πλαίσια του site λειτουργεί και το Skroutz Market, το οποίο είναι η υπηρεσία on-line δημοπρασιών του Skroutz, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικά «λαχταριστά ευρουλάκια» βγάζοντας στο σφυρί αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζεστε πια, ή να βρείτε πραγματικά κελεπούρια από τις δημοπρασίες των άλλων χρηστών.

Το site είναι φυσικά ελεύθερο σε πρόσβαση και χρήση, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επίδοξων «σπαγκοραμμένων», αλλά και όσων απλά θέλουν να περιορίσουν τα έξοδά τους, ενώ για την υπηρεσία της δημοπρασίας, το μόνο σας.. «έξοδο» θα είναι να παραχωρήσετε τον λογαριασμό του e-mail σας και να γραφτείτε ως χρήστης πάλι δωρεάν!

Skroutz-it, λοιπόν, στο www.skroutz.gr , το οποίο όπως στηρίζουν οι δημιουργοί του, αλλά και επαυξάνει το «R», «δίνει ρέστα»!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.