ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «διαβατήριο» στις καθημερινές σας συναλλαγές

10:01 - 23 Ιαν 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Αν θέλετε να κάνετε τις συναλλαγές σας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς να περιμένετε σε ουρές, όπου κι αν βρίσκεστε οι χρεωστικές κάρτες που προσφέρονται από τις τράπεζες μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Οι χρεωστικές κάρτες σας παρέχουν άμεση πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε στιγμή, σας απαλλάσσουν από το άγχος των μετρητών και του συναλλάγματος, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνουν στις αγορές, τις πληρωμές λογαριασμών και δόσεων κ.λ.π. Ιδού ορισμένες από τις άπειρες προτάσεις που προσφέρονται πλέον από τις ελληνικές τράπεζες.

Εθνική Τράπεζα

Εθνοcash

Κάρτα αυτόματης συναλλαγής που ταυτόχρονα λειτουργεί και ως χρεωστική.

Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε για σας την Εθνοcash, την κάρτα αυτόματης συναλλαγής που ανοίγει νέους δρόμους στην τραπεζική σας εξυπηρέτηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι κάρτες ΕΘΝΟcash δεν έχουν πλέον ημερομηνία λήξης. Εάν είστε κάτοχος κάρτας ΕΘΝΟcash η οποία αναγράφει ημερομηνία λήξης, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και μετά την ημερομηνία αυτή, χωρίς ανανέωσή της.

H EΘΝΟcash σας παρέχεται δωρεάν και χρησιμοποιείται:

Στην Ελλάδα, με τη διπλή της ιδιότητα (κάρτα αυτόματης συναλλαγής και χρεωστική κάρτα), στο ΕΘΝΟΔΙΚΤΥΟ, το μεγαλύτερο δίκτυο ATMs, για να πραγματοποιήσετε ένα πλήθος τραπεζικών συναλλαγών

στο δίκτυο των ATMs των άλλων Τραπεζών του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, στο οποίο συμμετέχουν σχεδόν όλες οι Τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα, για:

- ανάληψη μετρητών μέχρι 600 ευρώ ημερησίως

- ερώτηση υπολοίπου

στις επιχειρήσεις με το σήμα ΕΘΝΟcash/Maestro, για να κάνετε τις αγορές σας, τοις μετρητοίς... χωρίς μετρητά, χρεώνοντας το συνδεδεμένο λογαριασμό σας καταθέσεων, μέχρι το ποσό των 1.000 ευρώ την ημέρα.

Στο εξωτερικό ως κάρτα αυτόματης συναλλαγής,

στα ATMs με το διεθνές σήμα CIRRUS ή / και MAESTRO, για να πραγματοποιείτε αναλήψεις μετρητών από τον κύριο λογαριασμό σας, στο τοπικό νόμισμα της χώρας που βρίσκεστε, μέχρι το ισότιμο των 1.200 ευρώ την ημέρα.

Με την ΕΘΝΟcash μπορείτε, εύκολα και γρήγορα να κάνετε αναλήψεις μετρητών σε όλον τον κόσμο από τα Μηχανήματα Αυτόματης Συναλλαγής (ΑΤΜς) που φέρουν το διεθνές σήμα CIRRUS ή/και MAESTRO.

Οι αναλήψεις μετρητών γίνονται στο τοπικό νόμισμα της χώρας στην οποία βρίσκεστε, μέχρι το ισότιμο των 1200 ευρώ την ημέρα, με χρέωση αποκλειστικά του κύριου λογαριασμού της κάρτας σας στον οποίο θα πρέπει, πριν την αναχώρησή σας στο εξωτερικό, να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο.

Εάν έχετε συνδέσει την κάρτα σας με περισσότερους του ενός λογαριασμούς και δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο κύριος λογαριασμός σας, απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας για να τον πληροφορηθείτε ή και να τον αλλάξετε με άλλον.

Τα χρήματα που αναλαμβάνετε σε ξένο νόμισμα μετατρέπονται σε ευρώ και χρεώνονται αυτόματα στον κύριο λογαριασμό σας. Εμείς θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για το σύνολο των αναλήψεών σας στο εξωτερικό με αναλυτική κατάσταση.

Ο αριθμός των χαρτονομισμάτων που μπορεί να δώσει ένα ΑΤΜ ανά συναλλαγή διαφέρει από μηχάνημα σε μηχάνημα ανά τον κόσμο.

Δαπάνες:

* οι συναλλαγές σας μέσω του ΕΘΝΟΔΙΚΤΥΟΥ είναι ανέξοδες, με εξαίρεση:

- πληρωμή λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας: 9% με ελάχιστο 0,29 ευρώ

- πληρωμή Φ.Π.Α.: πάγιο 0,29 ευρώ

- πληρωμή οφειλών προς το Δήμο Αθηναίων : πάγιο 0,59 ευρώ

- πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ : πάγιο 0,5 ευρώ

* οι συναλλαγές σας μέσω του διατραπεζικού δικτύου ΑΤΜs ΔΙΑΣ επιβαρύνονται με αυτόματη κράτηση από το λογαριασμό σας των εξής ποσών:

- ανάληψη μετρητών : 1,5 ευρώ ανά συναλλαγή και 5‰ επί του αναλαμβανομένου ποσού

- ερώτηση υπολοίπου : πάγιο 0,44 ευρώ

* η ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜs του εξωτερικού επιβαρύνεται με 1,5 ευρώ ανά συναλλαγή και 5‰ επί του αναλαμβανομένου ποσού.

Τράπεζα Πειραιώς

wincard Visa Electron

Η κάρτα μπορεί να συνδεθεί:

- μέχρι και με 5 λογαριασμούς ταμιευτηρίου,

- μέχρι και με 5 τρεχούμενους λογαριασμούς,

- μέχρι και με 5 πιστωτικές κάρτες.

- Δυνατότητα αγορών οπουδήποτε υπάρχει το σήμα Visa Electron, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με άμεση χρέωση του κύριου τραπεζικού λογαριασμού (primary account).

<
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.