ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδιωτική ασφάλιση γένους... θηλυκού!

09:56 - 01 Φεβ 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Στην προσέλκυση του «καταναλωτικά αδύναμου φύλου» φαίνεται πως έχουν στραφεί οι ασφαλιστικές εταιρείες με τη δημιουργία νέων προγραμμάτων που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες. Τα εν λόγω προγράμματα αφορούν κυρίως θέματα που απασχολούν τη γυναίκα καταναλώτρια και νοικοκυρά. Για του λόγου το αληθές, η International Life προώθησε στην αγορά το πρόγραμμα Woman’s Life, το οποίο περιλαμβάνει:

1. Νομική Προστασία:

- Διεκδίκηση αποζημίωσης σε περίπτωση σωματικής βλάβης από επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση, παραβάσεις νόμων αστικής ευθύνης

- Υποβολή μήνυσης σε περίπτωση σωματικής βλάβης από κακοποίηση, επίθεση, απειλή ή σεξουαλική παρενόχληση

- Διαφορές από ινστιτούτα αδυνατίσματος, καλλωπισμού & άθλησης

- Διαφορές με εμπορικά καταστήματα

- Διαφορές με τράπεζες

- Ελαττώματα μετά την αγορά προϊόντων

2. Μελλοντική Εξασφάλιση με τη μορφή καταβολής σύνταξης

3. Πολλαπλή Προστασία με τη μορφή ενός βοηθήματος που καλύπτει:

- Μηνιαίο Επίδομα Οικιακής Βοηθού

- Επίδομα Στήριξης Υγείας  (γυναικολογικός καρκίνος)

- Γυναικολογική Πρόληψη (check up)

- Μόνιμη Ολική Ανικανότητα για Εργασία από ασθένεια ή ατύχημα

Ανάλογη προσοχή στη γυναίκα δίνει και η Groupama, η οποία στα πλαίσια του συνταξιοδοτικού-επενδυτικού προγράμματός της, Metrolife Σύνταξη προσφέρει στη γυναίκα νοικοκυρά:

•     Αποζημίωση ύψους 6.000 ευρώ  στην περίπτωση εμφάνισης κακοηθών νεοπλασιών (καρκίνου) στους μαστούς ή τα γεννητικά όργανα της ασφαλισμένης, από τη στιγμή της επίσημης διάγνωσης.

•     Κάλυψη απώλειας εισοδήματος με αποζημίωση 300 ευρώ μηνιαίως και για διάρκεια μέχρι 6 μήνες, εάν η νοικοκυρά λόγω ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορεί να εργασθεί.

Και στην εργαζόμενη:

•     Παροχή αποζημίωσης ύψους 9.000 ευρώ στην περίπτωση εμφάνισης κακοηθών νεοπλασιών (καρκίνου) στους μαστούς ή τα γεννητικά όργανα της ασφαλισμένης, από τη στιγμή της επίσημης διάγνωσης.

•     Κάλυψη απώλειας εισοδήματος με αποζημίωση ύψους 450 ευρώ μηνιαίως και για διάρκεια μέχρι 12 μήνες, εάν η εργαζόμενη γυναίκα λόγω ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορεί να εργασθεί

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.