ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tαξιδιωτική ασφάλιση 2 λεπτά πριν... πετάξετε

10:05 - 11 Φεβ 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Τη διάθεση ολοκληρωμένης σειράς προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης μέσω των καταστημάτων PressPoint του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» προσφέρει ο Όμιλος Mondial Assistance. Όσοι από τους ταξιδιώτες λοιπόν δεν έχουν προβεί σε ταξιδιωτική ασφάλιση έως τη στιγμή της αναχώρησής τους, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης «Globy Last Minute».

Συμπληρώνοντας μία απλή αίτηση που θα βρείτε στα καταστήματα PressPoint, θα καλύπτεστε όπου και αν βρίσκονται άμεσα και επί 24ωρου βάσης.

Το πρόγραμμα παρέχει βοήθεια σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, όπως ασθένεια, ατύχημα, και περιλαμβάνει δαπάνες νοσηλείας, έξοδα επαναπατρισμού σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, αποστολή φαρμάκων στο νοσοκομείο, διερμηνείς,θεραπεία μετά την επιστροφή, απώλεια αποσκευών κ.λπ..

Επίσης, οι ταξιδιώτες μπορούμ μέσω του προγράμματος να απολαμβάνουν απεριόριστες υπηρεσίες από το 24ωρο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Mondial Assistance, οι οποίες περιλαμβάνουν τηλεφωνικές ιατρικές συμβουλές, σύσταση πλησιέστερου ειδικευμένου ιατρού, κέντρου υγείας ή νοσοκομείου, επικοινωνία για ενημέρωση οικείων προσώπων σε περίπτωση συμβάντος καθώς και πληροφορίες ακύρωσης ή αναπλήρωσης σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής πιστωτικών καρτών ή ταξιδιωτικών επιταγών.

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης «Globy» παρέχονται από τον Όμιλο Mondial Assistance σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα διατίθενται είτε μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων είτε μέσω των ιστοσελίδων και η διαδικασία έκδοσης δεν ξεπερνάει τα 2 λεπτά.

Ο Όμιλος λειτουργεί υπό την ονομασία τριών διεθνών εμπορικών σημάτων (brands) :

της ELVIA, της Mondial Assistance και της World Access.

www.mondial-assistance-group.com

www.mondial-assistance.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.