ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάντε κλικ στο... φαγητό σας!

09:47 - 11 Μαρ 2008 | Ατομικά Συμφέροντα
Πως θα σας φαινόταν αν το μεσημεριανό σας φαγητό βρισκόταν μόλις ένα κλικ μακριά σας; Τα on-line delivery είναι πλέον πραγματικότητα και ανυπομονούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.
Δεν χρειάζεται πια να σημειώνετε στο χαρτάκι τις παραγγελίες όλων των συναδέλφων και να προσπαθείτε να συνεννοηθείτε με την κοπέλα στην άλλη πλευρά του ακουστικού η οποία αδυνατεί να καταλάβει ποια σουβλάκια θα έχουν σως και ποια μουστάρδα και γιατί.

Hδη στον κυβερνοχώρο λειτουργούν τουλάχιστον 10 ιστοσελίδες για οn-line παραγγελίες με περισσότερο γνωστές τις AthensDelivery.gr, Delivery.gr, Deli.gr και HomeDelivery.gr.

Οι εν λόγω ιστοσελίδες σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια πληθώρα καταστημάτων delivery, ενώ κάνουν την αναζήτησή σας ευκολότερη χωρίζοντας τα σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος του φαγητού και ενημερώνοντας σας για το ποια από αυτά βρίσκονται κοντά σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε δωρεάν στην ιστοσελίδα δίνοντας τα στοιχεία σας, τα οποία τα περισσότερα από τα on-line delivery θα επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά εντός 24 ωρών και αποκτώντας ένα username κι ένα
password θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του portal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η on-line παραγγελία φαγητού εκτός από το γεγονός ότι σας εξοικονομεί χρόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει και χρήμα, καθώς τα portals προσφέρουν ειδικές προσφορές και κουπόνια στους χρήστες τους.

Στα οργανωμένα portals θα βρείτε τα περισσότερα γνωστά σας brands από τον κόσμο του delivery, ενώ οι μεγαλύτερες αλυσίδες παράδοσης κατ οίκων διαθέτουν ήδη από καιρό το δικό τους σύστημα on-line παραγγελιών.

Ελένη Χρέπα
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.