ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός στον ΟΑΕΕ: Πετσοκόβουν τις δαπάνες ακόμα και για τον καθαρισμό των κτιρίων

09:01 - 18 Οκτ 2013 | Εργασιακά
Συναγερμός στον ΟΑΕΕ: Πετσοκόβουν τις δαπάνες ακόμα και για τον καθαρισμό των κτιρίων
Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο ΟΑΕΕ αφού τα έσοδα του Ταμείου έχουν πάρει για τα καλά την κατηφόρα.

Ως εκ τούτου και αφού το σχέδιο ενίσχυσης των εσόδων μάλλον έχει ναυαγήσει για τα καλά, η Διοίκηση αναζητά σανίδα σωτηρίας στο μαχαίρι στις δαπάνες.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε προχθες και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού για τα περιφερειακά τμήματα, σύμφωνα με την οποία καλούνται να δηλώσουν προσφορά όσοι επιθυμούν να αναλάβουν το έργο καθαρισμού των κτιρίων το οποίο θα γίνεται... μία φορά την εβδομάδα για δύο ώρες. Βεβαίως υπάρχουν και κάποι ευνοημένα τμήματα που θα καθαρίζονται δύο φορές από δύο ώρες.

 

oaeeX 1710

 

Κι επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, η προσπάθεια της Διοικήτριας κ. Γεωργίας Κωττίδου να αντλήσει χρήματα με κάθε τρόπο για το Ταμείο που πλήττεται σημαντικά από την οικονομική κρίση φαίνεται να εξαντλεί όλους τους δυνατούς τρόπους. 
Ωστόσο, υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί που θα πρέπει να ληφθούν εξίσου σοβαρά υπόψη. Τα περιφερειακά τμήματα δέχονται καθημερινά μεγάλο όγκο ασφαλισμένων. Ως εκ τούτου είναι επαρκής για την υγιεινή των ασφαλισμένων αλλά και των εργαζομένων ο καθαρισμός του κτιρίου μόνο μια ή και δύο φορές την εβδομάδα για δύο ώρες; Βέβαια τη στιγμή που το ταμείο καταρρέει, αυτή η μέριμνα ίσως και να είναι πολυτέλεια!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:28 - 18 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.