ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτη δήλωση του διοικητή ΟΑΕΕ: Ας πάτε στη Βουλγαρία!

08:35 - 18 Οκτ 2016 | Εργασιακά
Απίστευτη δήλωση του διοικητή ΟΑΕΕ: Ας πάτε στη Βουλγαρία!
Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη ο διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), Δημήτρης Τσακίρης, ο οποίος κατά τη διάρκεια ημερίδας ανέφερε ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλλει εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στην Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η «Καθημερινή», κατά την διάρκεια ημερίδας του ΟΑΕΕ στην Φλώρινα, σε ερώτηση ασφαλισμένου για το πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλά και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να είπε, εάν το θεωρούν πατριωτικό, ας πάνε στη Βουλγαρία.

 

Μπορεί στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης μιλώντας στην εφημερίδα να έκανε λόγο για παρερμηνεία των όσων είπε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο στόχο είχε να καταδείξει ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας, ωστόσο η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:23 - 18 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.