ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Η Αχτσιόγλου άξια διάδοχος του «μακελάρη» Κατρούγκαλου

16:33 - 08 Μαϊ 2017 | Εργασιακά
ΠΑΣΟΚ: Η Αχτσιόγλου άξια διάδοχος του «μακελάρη» Κατρούγκαλου
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη σχετικά με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, κάνει λόγο για μια ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση.

 

«Δεν έφταναν τα βάρη για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φόρτωσε με την υπέρογκη έως δημευτική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Με το 4ο μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου έρχεται επιπλέον επιβάρυνση με την εισαγωγή νέου τρόπου υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών» σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

 

«Η κ. Αχτσιόγλου αποδεικνύεται άξια διάδοχος του «μακελάρη» του ασφαλιστικού κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος ας σταματήσει επιτέλους να προκαλεί τους πολίτες με ψέματα και περίσσιο θράσος με συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ. Είτε δεν έχουν καμία συναίσθηση της καταστροφής που επέφεραν στο ασφαλιστικό σύστημα είτε δεν έχουν τσίπα. Ότι και από τα δύο αν ισχύει είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.