ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» στην Γερμανική Σχολή Αθηνών

16:26 - 08 Νοε 2017 | Εργασιακά
«Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» στην Γερμανική Σχολή Αθηνών
Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνουν την 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» στις 11 Νοεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρει σε επαφή απόφοιτους της Σχολής, καθώς και νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο και υποψήφιους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους από διάφορες επιχειρήσεις στα περίπτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής και να παραδώσουν το βιογραφικό τους. 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την αγορά εργασίας και να λάβουν σε ομάδες εργασίας πρακτικές συμβουλές που διευκολύνουν τη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας και τον προσανατολισμό των υποψηφίων στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, της Αυστριακής Πρεσβείας και της Ελβετικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Επιπλέον, υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Οι συμμετέχουσες εταιρίες/φορείς: Academic Pool, ADAC Service Hellas, ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, Artemis ITS GmbH, DHL Express Hellas, Ελληνική Ένωση Τραπεζών, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ε.Β.Ε.Α. - Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Esperia Group, FIAP e.V., Fraport Greece, Ίδρυμα Friedrich Ebert, Ινστιτούτο Γκαίτε, Grecotel, Ίδρυμα Hanns Seidel, kariera.gr, Lidl Hellas, lifepassport, Management Force Group, Media Markt Hellas, MALVA, mg.softech GmbH, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Pascha Consulting, Robert Bosch, Schenker, Software Competitiveness International (Softcom International), Teleperformance Greece, Trenkwalder Job Centres Hellas, TUI Hellas, ΤÜV Hellas (TÜV NORD), Veridos Matsoukis, WOOTIS, Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) der Bundesagentur für Arbeit (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας στο εξωτερικό).
Η 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας υποστηρίζεται επιπλέον από τις εταιρίες: Andreadis Audiovisual, jnl+ και Palmie Bistro. Χορηγοί Επικοινωνίας: Elliniki Gnomi, Griechenland Zeitung, kariera.gr και lifepassport.
Η είσοδος στην 3η «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» και η συμμετοχή στο συνέδριο και στις ομάδες εργασίας είναι δωρεάν. Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και των ομάδων εργασίας έχει αναρτηθεί στην HYPERLINK "http://www.dsathen.gr/el/schueler/studien-und-berufsberatung/berufsboerse/1616-3" ιστοσελίδα της DSA.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.