ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκηρύξεις για 2.075 μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

08:02 - 03 Σεπ 2018 | Εργασιακά
Προκηρύξεις για 2.075 μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ
Μήνας προκηρύξεων αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος, καθώς πρόκειται να δημοσιευθούν τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 2.075 μόνιμων υπαλλήλων.

Αναλυτικότερα οι θέσεις που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) παρ’ όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, η πλειονότητά τους θα καλυφθεί από υποψήφιους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ειδικότερα οι προκηρύξεις θα ζητούν καθαριστές, προσωπικό γενικών καθηκόντων, φύλακες, επιστάτες καθαριότητας, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων αλλά και εξωτερικών χώρων.

Οι ενδιαφερόμενοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να γνωρίζουν ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα με τις προς έγκριση ειδικότητες της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής βαθμίδας περιλαμβάνονται ηλεκτρολόγοι, μηχανοτεχνίτες, εργοδηγοί, οδηγοί απορριμματοφόρων, οδηγοί φορτηγών, προσωπικό διοικητικού - λογιστικού τομέα, χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, χειριστές μηχανημάτων καθαριότητας.

Λιγότερες αναμένεται να είναι οι ειδικότητες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με τις θέσεις να καλύπτουν βιολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, πολιτικοί μηχανικοί, γεωλόγοι, οικονομολόγοι και από την Τεχνολογική Εκπαίδευση μηχανικοί δομικών έργων, λογιστές, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνολόγοι περιβάλλοντος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.