ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί είναι οι υψηλότεροι-χαμηλότεροι μισθοί στην Ελλάδα ανά κλάδο

06:40 - 24 Οκτ 2018 | Εργασιακά
Αυτοί είναι οι υψηλότεροι-χαμηλότεροι μισθοί στην Ελλάδα ανά κλάδο
Αν και οι μισθοί στην Ελλάδα από το χτύπημα της κρίσης και μετά έχουν υποχωρήσει τουλάχιστον κατά 43%, αρκετοί είναι οι κλάδοι που συνεχίζουν να έχουν… «ψωμί», με μηχανικούς, μηχανολόγους, νομικούς και όσους εργάζονται σε logistics και τεχνολογία να παραμένουν στους καλύτερα αμειβόμενους.

Σύμφωνα με έρευνα της Radstadt παρακάτω παρουσιάζονται οι χαμηλότεροι και υψηλότεροι μισθοί στους κλάδους των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, τον κλάδο των υποστηρικτικών υπαλλήλων, τον ασφαλιστικό κλάδο, τον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού, το φαρμακευτικό κλάδο, τις νομικές υπηρεσίες, τον κλάδο των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής, τον κλάδο της τεχνολογίας, τον κλάδο των μηχανικών και logistics και τον κλάδο της εξυπηρέτησης πελατών.

Στον κλάδο των πωλήσεων και της επικοινωνίας τις “υψηλότερες” χαμηλότερες αμοιβές καταγράφουν οι sales directors και country sales managers με €4.000 και €3.500 αντίστοιχα.

1aaaa

Στον κλάδο των υποστηρικτικών υπαλλήλων, τον ασφαλιστικό κλάδο και τον κλάδο του ανθρωπίνου δυναμικού οι υψηλότερες αμοιβές παρατηρούνται στις θέσεις των HR managers και των training & development managers, ο οποίος ανέρχονται στα €2.500.

2sasdasdasd

Στον φαρμακευτικό και νομικό κλάδο η “υψηλότερη” χαμηλότερη αμοιβή παρέχεται στη θέση των regulatory affairs officers, η οποία ξεκινά από τα €1.900. Πρόκειται για μια θέση νομικού χαρακτήρα κατά την οποία ο εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για τη σύνδεση μεταξύ εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών και την εγγύηση ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται και διανέμονται σύμφωνα με την κατάλληλη νομοθεσία.

3σαδασ

Στον κλάδο των logistics οι logistics managers και οι procurement managers συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες αμοιβές.

3sadasdccc

O κλάδος της τεχνολογίας καθώς και ο κλάδος που απευθύνεται στους μηχανολόγους και τους μηχανικούς, αποτελούν δύο από τους καλύτερα αμειβόμενους χώρους στην Ελλάδα.

5ασδασδ

5ςςεφσδφσ

Τέλος στον κλάδο της εξυπηρέτησης πελατών την “υψηλότερη” χαμηλότερη αμοιβή κερδίζουν οι head of customer services, η οποία ανέρχεται στα € 3.200.  

6ξξξξξξ

Παναγιώτης Ζαΐμης

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.