ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους διοριστέους στην ΑΑΔΕ

09:42 - 27 Ιαν 2020 | Εργασιακά
Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους διοριστέους στην ΑΑΔΕ
Σήμερα αρχίζει η διαδικασία υποβολής της εκτυπωμένης ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά των υποψηφίων, ώστε να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η συγκεκριμένη διαδικασία λήγει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον, ανά κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ/ΔΕ), αλφαβητικό πίνακα, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π., αναγράφοντας την κατηγορία ΤΕ ή ΔΕ, της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1.Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

3.Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Επισυνάπτεται στα συνημμένα αρχεία ο πίνακας των υποψηφίων

Συνημμένα αρχεία:
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.