ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεκτείνεται μέχρι τις 10 Μαΐου η άδεια ειδικού σκοπού

13:56 - 11 Απρ 2020 | Εργασιακά
Παράταση μέχρι τις 10 Μαΐου των αδειών ειδικού σκοπού για τους υπαλλήλους, που έχουν παιδιά κάτω από 15 ετών, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδοθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον Ant1, ο υπουργός είπε ακόμη ότι δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να πάρουν προκαταβολές από τους ΚΑΠ με υποχρέωση να επιστρέψουν τα χρήματα σε 18-72 μήνες. Προβλέπεται, επίσης, το «πάγωμα» των δανείων των δήμων προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατ' αρχήν για τρεις μήνες.

Επίσκεψη στον Δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το δημαρχείο Αργυρούπολης - Ελληνικού προκειμένου να δει από κοντά πώς λειτουργεί το «Βοήθεια στο Σπίτι», εν όψει του Πάσχα.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού στηρίζει σε τακτική βάση περισσότερα από 150 άτομα, ωστόσο στις ημέρες της κρίσης με την πανδημία του κορονοϊού ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί στους 420, καθώς έχουν προστεθεί και άτομα που λάμβαναν βοήθεια από τις ενορίες της Αγίας Βαρβάρας και του Αγίου Γεωργίου. Σήμερα έγινε διανομή των πασχαλινών πακέτων βοήθειας που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων πέντε κιλά κρέας, κοτόπουλο, αναψυκτικά και τσουρέκι.

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών συνεχάρη τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα και τους εθελοντές για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν. 

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.