ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων σε Επισιτισμό-Τουρισμό την Τετάρτη

12:26 - 09 Ιουν 2020 | Εργασιακά
Πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων σε Επισιτισμό-Τουρισμό την Τετάρτη
Κάλεσμα σε πανελλαδικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Εργασίας, την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, απευθύνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

«Να φωνάξουμε και να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση πως εμείς δεν ζούμε με 9 ευρώ την ημέρα» τονίζει η ομοσπονδία, που ζητεί καθολική εφαρμογή των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας και λέει «όχι στις μειώσεις, όχι στις απολύσεις».

Όπως αναφέρει, το αυριανό συλλαλητήριό της στηρίζουν τα 147 πρωτοβάθμια κλαδικά σωματεία μέλη της ομοσπονδίας, η ΓΣΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης, Ρόδου, Βόλου, Ναυπλίου, Πρέβεζας, Καλαμάτας, Χαλκιδικής κ.α., η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων Ελλάδας, η Ομοσπονδία Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ), το Σωματείο Τουριστικών Συνοδών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και στον Τουρισμό, το Συνδικάτο ΟΑΣΑ-ΟΣΥ κ.ά.

«Κανείς μόνος του σ' αυτή την κρίση. Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί, έχουμε φωνή» δηλώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.