ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντίστροφη μέτρηση για αναστολή συμβάσεων και «Συν-Εργασία»

07:41 - 22 Σεπ 2020 | Εργασιακά
Αντίστροφη μέτρηση για αναστολή συμβάσεων και «Συν-Εργασία»
Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας λήγει η προθεσμία για εργοδότες και εργαζόμενους για να ολοκληρώσουν τις δηλώσεις των αναστολών συμβάσεων εργασίας του Αυγούστου και την δήλωση της β’ Φάσης για το μηχανισμό «Συν – Εργασία».

Ειδικότερα, η προθεσμία για τους εργοδότες λήγει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ώστε να ολοκληρώσουν τις δηλώσεις των αναστολών και της «Συν – Εργασίας» στο πληροφορικό σύστημα «Εργάνη».

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι έχουν τρία 24ωρα, έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, για να υποβάλλουν τις δικές τους υπεύθυνες δηλώσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr.

Επιπλέον, επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει ΚΑΔ υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις αναστολής στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» για τους εργαζόμενους που έθεσαν σε αναστολή τον Αύγουστο, έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις, εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών ή τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.