ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΥΠΑ: 35 επιχειρήσεις-1.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» στις Σέρρες

17:37 - 23 Ιαν 2023 | Εργασιακά
ΔΥΠΑ: 35 επιχειρήσεις-1.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» στις Σέρρες
Τη 13η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00 στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο Philippos Xenia (Αγίας Σοφίας 1, 621 22), με την συμμετοχή 35 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-serres.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, επίπλων γραφείου, επεξεργασίας ξύλου, βιοκαυσίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών, κέντρα παροχής ιατρικών υπηρεσιών, βιοτεχνίες, εταιρείες κατασκευών και παροχής υπηρεσιών κ.ά.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και στους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.