ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στουρνάρας προς βουλευτές ΝΔ: Οι αντιπροτάσεις για το φορολογικό των ακινήτων πρέπει να είναι δημοσιονομικά ουδέτερες

23:19 - 30 Οκτ 2013 | Φορολογία
Στουρνάρας προς βουλευτές ΝΔ: Οι αντιπροτάσεις για το φορολογικό των ακινήτων πρέπει να είναι δημοσιονομικά ουδέτερες
«Καλώς δεχούμενες» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τις αντιπροτάσεις των βουλευτών της ΝΔ για το φορολογικό νομοσχέδιο ακινήτων, με το όρο να μην επιφέρουν αλλαγές στο δημοσιονομικό πρόγραμμα της χώρας.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προς τους βουλευτές του πρώτου κόμματος, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις για αλλαγή στο νόμο για τα ακίνητα και ζήτησε από όσα μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ έχουν να προτείνουν κάποιες αλλαγές να του τις στείλουν μέχρι την Κυριακή, προκειμένου να τις εξετάσει.

 

Σημειώνεται ότι πολλοί βουλευτές του «γαλάζιου στρατοπέδου» έχουν εκφράσει διαφωνίες με το νόμο που προωθεί η συγκυβέρνηση, όπως οι Αργύρης Ντινόπουλος, Βύρωνας Πολύδωρας και Προκόπης Παυλόπουλος, μεταξύ άλλων.

 

Το νέο φορολογικό τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος στο Μέγαρο Μαξίμου νωρίτερα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέα κυβερνητική σύσκεψη, αύριο, Πέμπτη, για το ίδιο ζήτημα.

 

Το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και οι απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά και οι εξελίξεις για τις αμυντικές βιομηχανίες, θα είναι τα κυρίαρχα ζητήματα στις συνομιλίες του κυβερνητικού επιτελείου και των εκπροσώπων των δανειστών, στις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 01:57 - 31 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.