ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η φορολοταρία για τις e-συναλλαγές Μαρτίου

09:30 - 26 Απρ 2018 | Φορολογία
Σήμερα η φορολοταρία για τις e-συναλλαγές Μαρτίου
Σήμερα κληρώνει για τους 1.000 τυχερούς της φορολοταρίας για τον μήνα Μάρτιο.

Όπως κάθε μήνα, η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επιβραβεύει 1.000 τυχερούς, που έκαναν τις συναλλαγές τους είτε με κάρτες είτε με άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Έτσι και αυτό τον μήνα 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, τα οποία είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.