ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σχεδιάζει η ΑΔΕΔΥ

14:09 - 03 Μαρ 2010 | Ειδήσεις
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της σχεδιάζει η ΑΔΕΔΥ, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα εντός ολίγου η κυβέρνηση περικοπή ύψους 30% στον 13ο μισθό, 30% στον 14ο μισθό και 12% στα επίδοματα των δημοσίων υπαλλήλων. Η πρώτη απεργιακή κινητοποίηση έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 16 Μαρτίου. Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα οι κοινωνικοί εταίροι με τον πρωθυπουργό, οπότε και θα τους ζητηθεί η υποστήριξη στα μέτρα.

Από την άλλη, το ΠΑΜΕ καταγγέλει με ανακοινωσή του τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που συναντώνται με τον πρωθυπουργό την ώρα που εκείνος ανακοινώνει μέτρα «σε βάρος της εργατικής τάξης, σφαγιάζοντας τα δικαιώματά της», και καλεί σε αγώνα και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του.

To ΠΑΜΕ πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα πορείες στην πλατεία Ομόνοιας, στο Μετρό Αγίου Αντωνίου, στον σταθμό ΗΣΑΠ στα Πευκάκια και τη Νέα Ιωνία, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» και στο Μετρό της Δάφνης.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει, επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στις 18:00 στην πλ. Συντάγματος.

Την ίδια ώρα  το δίκτυο των συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς διοργανώνει στα Προπύλαια συγκέντρωση διαμαρτυρια για τα κυβερνητικα μετρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.