ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΥΠΟΙΑΝ: Έναρξη υποβολής προτάσεων για τη νέα πρόσκληση της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού

14:06 - 13 Απρ 2010 | Ειδήσεις
Την έναρξη υποβολής προτάσεων για την πρόσκληση 10 ανακοινώνει η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενεργοποιώντας άμεσα το Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση.

Με την πρόσκληση αυτή, εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση και η συνέχιση από το ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση (ΕΣΠΑ 2007-2013) μεταφερόμενων ημιτελών έργων του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας (Γ’ ΚΠΣ), που είναι συμβατά με τους άξονες δράσης του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση. Στόχος της Ειδικής Γραμματείας είναι να μη διαψευσθεί η εμπιστοσύνη των συμβαλλόμενων φορέων στη δημόσια αρχή, που οφείλει να επιδεικνύει υπευθυνότητα στον προγραμματισμό και τις δράσεις της.

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, δεδομένης της κρισιμότητας των οικονομικών συγκυριών, προχωρά άμεσα στην επιτάχυνση δράσεων, αποσκοπώντας στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας και τη δημιουργία έργων με προστιθέμενη αξία. Η ενίσχυση της εμπιστοσύνης της αγοράς και του συνόλου των πολιτών στην υπεύθυνη προσπάθεια για την αποτελεσματική αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων και τη θεμελίωση ενός νέου μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Ειδικής Γραμματείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής προτάσεων βρίσκονται διαθέσιμες στην διεύθυνση www.infosoc.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.