ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε παράλυση η πρωτεύουσα λόγω των κινητοποιήσεων

12:43 - 17 Ιουν 2010 | Ειδήσεις
Συγκέντρωση σήμερα στις επτά το απόγευμα στην Ομόνοια πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Υπογραφή του Μνημονίου και ιδιαίτερα για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στις εργασιακές σχέσεις. Επίσης, το ΠΑΜΕ καλεί τα μέλη του σε απεργία στις 23 Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι 24ωρη απεργία πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις 275 υπαλλήλων της εταιρείας. Η κυβέρνηση εμφανίζεται ανένδοτη, επισημαίνοντας ότι ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης έχει χαρακτηρίσει τις συγκεκριμένες συμβάσεις εμφανώς παράνομες, αφού έγιναν λίγο πριν από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. 
Στάση εργασίας από τις 11-16.00 πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς της πρωτεύουσας, ενώ στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό.
Στάση εργασίας έκαναν σήμερα το πρωί και οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Κορυδαλλού, διαμαρτυρόμενοι για το πάγωμα των προσλήψεων. Τέλος, συνεχίζουν μέχρι νεωτέρας την αποχή από τα καθήκοντά τους οι Δικηγόροι και οι βαθμολογητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Για τους τελευταίους, αναμένονται άμεσα εξελίξεις, αφού συνεδριάζει αυτήν την ώρα το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:01 - 17 Ιουν 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.