ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέκταση της Bergmann Kord στην πΓΔΜ

18:02 - 23 Σεπ 2010 | Ειδήσεις
Υλοποιώντας τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, η κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών BERGMANN KORD επεκτείνει το δίκτυο παροχής των υπηρεσιών της και στα Βαλκάνια, υπογράφοντας συμφωνία για έναρξη δραστηριοτήτων στη FYROM.
Η μακρόχρονη επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων από το ιατρικό της επιτελείο έχει οδηγήσει σε υψηλό δείκτη πελατειακής ικανοποίησης με αποτέλεσμα την εδραίωση & την επέκταση της καλής φήμης της κλινικής και εκτός Ελλάδας.  Η BERGMANN KORD αποτελεί επιλογή ενδιαφερόμενων από διάφορες χώρες του κόσμου, καθώς η εξειδίκευση & η πολυετής εμπειρία της στη μεταμόσχευση μαλλιών έχουν καταστήσει γνωστά τα ποιοτικά της αποτελέσματα και στο εξωτερικό, δημιουργώντας πλέον έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της και σε διεθνείς επενδυτές.

Ήδη συμπληρώνεται ένα έτος από την έναρξη των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών & επιστημονικών θεραπειών τριχόπτωσης στην Αίγυπτο και πλέον η BERGMANN KORD διευρύνει τις στρατηγικές της συνεργασίες υπογράφοντας επόμενη συμφωνία για έναρξη δραστηριοτήτων στη FYROM.

Η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD εφαρμόζει state-of-the-art know-how & τεχνολογία αιχμής και αξιοποιεί εξειδικευμένα ιατρικά πρωτόκολλα & διεθνώς αναγνωρισμένες τεχνικές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Ειδικά για τη διασφάλιση της εφαρμογής πολιτικών ποιότητας στις ιατρικές υπηρεσίες, η  BERGMANN KORD έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008.

Στην Ελλάδα & την Κύπρο η BERGMANN KORD δραστηριοποιείται με 9 υπερσύγχρονα επιστημονικά κέντρα και ενσωματώνει άμεσα τις νεότερες επιστημονικές εφαρμογές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης:  Εφαρμόζονται ήδη οι νέες αγωγές μαλλιών με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, καθώς και η νέα τεχνική πρόσθεσης μαλλιών HOS-2 για την αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής σε ογκολογικούς ασθενείς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.