ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Retail Business Awards για 9η χρονιά

14:45 - 13 Δεκ 2010 | Συνεντεύξεις
Retail Business Awards για 9η χρονιά
Για 9η συνεχή χρονιά, η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό Retail BUSINESS διοργανώνουν τα RETAIL BUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και σήμερα αποτελούν τον πιο σημαντικό και καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου έχοντας σαν κορυφαίο βραβείο αυτό του Retailer της Χρονιάς. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010.
Τα RETAIL BUSINESS AWARDS ξεκίνησαν ως ένα όραμα και σήμερα αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού λιανικού εμπορίου, που σε ένα μόλις έτος κλείνει την πρώτη του δεκαετία. Τα βραβεία ξεκίνησαν με έναν και μοναδικό στόχο τον οποίο πρεσβεύουν μέχρι και σήμερα: την επιβράβευση των επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους, την αναγνώριση για τους ανθρώπους του retail που κατορθώνουν να ξεχωρίζουν, να φέρνουν αποτελέσματα, να πηγαίνουν την επιχειρηματικότητα μπροστά, δηλώνει ο Βαγγέλης Παπαλιός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκδοτικού Οργανισμού Direction.

Κληθείς να περιγράψει τη διαδικασία της ψηφοφορίας ο κ. Παπαλιός αναφέρει τα εξής: Όσον αφορά τις κατηγορίες Retail Store, Retail Campaign και CSR Retail Strategy, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό λιανεμπόριο και κρίνουν πως τα καταστήματα και οι προσπάθειες τους στον χώρο της επικοινωνίας και της ΕΚΕ, μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο βραβείο καλούνται να υποβάλλουν την συμμετοχή τους. Με βάση αυτές τις συμμετοχές ψηφίζεται η short list από την επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων. Η ίδια επιτροπή καταλήγει και στους υποψηφίους για τα βραβεία Retailer of the Year και Retail Manager.

Στην τελική ψηφοφορία δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας και οι αναγνώστες - συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. Πρόκειται για ένα δείγμα ειδικών που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και τάσεις και να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Τέλος την αξιοπιστία του θεσμού και την διαφάνεια των αποτελεσμάτων διασφαλίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά, η KPMG Advisors που είναι ο επίσημος Ελεγκτικός Φορέας της διοργάνωσης.

Ειδικά για τη φετινή χρονιά, τα RETAIL BUSINESS AWARDS έχουν ως στόχο να αναδείξουν τους "Winners" του Λιανικού Εμπορίου, σε μια εποχή που οι πρωταγωνιστές του μπορούν δικαιωματικά να φέρουν τον τίτλο του "Νικητή". Μέσα στη γενική οικονομική κρίση "Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε - Επιβραβεύουμε τους Καλύτερους", εκείνους που συνεχίζουν να επενδύουν, να διατηρούν θέσεις εργασίας, να ανακαινίζουν και να ανοίγουν νέα καταστήματα, να επικοινωνούν με ευρηματικό τρόπο με το κοινό τους, να μειώνουν τιμές - ενώ αυξάνονται οι φόροι. Εκείνους που πιστεύουν στις υγιείς δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας και συνεχίζουν την καθημερινή μάχη. Εκείνους που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της επιχειρηματικότητας και μας οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον. Στη φετινή διοργάνωση θα βραβευτούν άνθρωποι και εταιρείες που μπόρεσαν να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν επιτυχημένα στα ζητούμενα της νέας οικονομικής πραγματικότητας, αλλά και να φέρουν έναν άνεμο αισιοδοξίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:53 - 13 Δεκ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.