ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Σταύρου Δήμα- ΕΣΕΕ

15:52 - 16 Δεκ 2010 | Ειδήσεις
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Σταύρου Δήμα με το προεδρείο της ΕΣΕΕ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Ρηγίλλης. Με τη συνάντηση αυτή, ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών που είχε ο κ. Δήμας με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων ύστερα από εντολή του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δήμας τόνισε πως ενημέρωσε τους βιοτέχνες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες για τις απόψεις της ΝΔ ενόψει της συζήτησης του προϋπολογισμού και άκουσε τις απόψεις των φορέων και των εμποροβιοτεχνών.

"Το μήνυμα που θα πρέπει να περάσει, είναι η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής για να βγει η χώρα από την κρίση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Σε ερώτηση για την επίθεση που δέχθηκε χθες ο βουλευτής του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης ο κ. Δήμας έκανε λόγο για μια άνανδρη και απρόκλητη επίθεση σε βάρος ενός εκλεκτού συναδέλφου - επίθεση που δεν βοηθά, όπως είπε, σε τίποτα.
Μετά τη συνάντηση δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τόνισε πως η αντιμετώπιση της κοινωνικής δυστυχίας απαιτεί πολιτικό θάρρος και υπέρβαση. "Αυτό ζητήσαμε και από τη ΝΔ", είπε και πρόσθεσε πως το 2011 προμηνύεται ακόμα πιο δύσκολο για όλους και το οριστικό μέγεθος της κρίσης εξακολουθεί ακόμα να μη είναι προβλέψιμο για το εμπόριο.
Σχετικά με την ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης για τη μείωση των τιμών σε 661 προϊόντα ο κ. Κορκίδης τόνισε πως η ΕΣΕΕ πρωτοστατεί στη μείωση των τιμών, δεν πρέπει όμως να φθάσουμε τα Χριστούγεννα να κάνουμε δωρεές τροφίμων, όπως είπε χαρακτηρστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.