ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα τα αποτελέσματα της βαλλιστικής των όπλων που εντοπίστηκαν σε Αθήνα και Βόλο

09:37 - 15 Μαρ 2011 | Ειδήσεις
Στο "μικροσκόπιο" μπαίνουν τα όπλα που εντοπίστηκαν κατά τη νέα επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Βόλο, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η βαλλιστική εξέταση των όπλων, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται εντός της ημέρας. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητούνται ακόμη εκρηκτικά. Στον εισαγγελέα οι έξι συλληφθέντες.
Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κάνουν λόγο για καίριο πλήγμα στη δράση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Κατά την επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία Βόλου, συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και τρία άτομα, τα οποία καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στους «Πυρήνες».
Εις βάρος τους, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις εξής πράξεις:
-Της τρομοκρατικής οργάνωσης
-Της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή
-Της έκρηξης κατά συναυτουργία με τη χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.