ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις προσαγωγές για τoν εμπρησμό της Marfin

16:45 - 29 Απρ 2011 | Ειδήσεις
Τρία άτομα προσήχθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχετικά με έρευνες που πραγματοποιεί η αστυνομία για την πυρκαγιά στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου πέρυσι.

Έρευνες πραγματοποιούνται από τους αστυνομικούς στα σπίτια που διέμεναν οι προσαχθέντες στα Εξάρχεια και στην Κυψέλη (στην οδό Κερκύρας). Οι προσαχθέντες σύμφωνα με πληροφορίες είναι 21, 25 και 36 ετών και κατά την Αστυνομία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 36χρονος ελέγχεται για τις δολιοφθορές στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» απέναντι, από τη Marfin και οι άλλοι δύο για τις δολιοφθορές στο κατάστημα της τράπεζας. Ο εισαγγελέας ζήτησε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, ενώ υπάρχουν στοιχεία εμπλοκής άλλων δύο ατόμων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Εξετάζεται, ακόμα, το ενδεχόμενο οι έρευνες και οι προσαγωγές να αφορούν πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις και κυρίως την φονική πυρπόληση του καταστήματος της Τράπεζας Marfin επί της οδού Σταδίου πριν από έναν ακριβώς χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:50 - 29 Απρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.