ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα μέτρα για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

08:10 - 17 Μαϊ 2011 | Συνεντεύξεις
Καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες, τις οποίες θα συνδράμουν και μέλη της δημοτικής αστυνομίας, στοχευμένες δράσεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), μεγάλες επιχειρήσεις γενικευμένων αστυνομικών ελέγχων, τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση, λειτουργία τριών μονάδων υποκατάστασης (χορήγηση μεθαδόνης) σε νοσοκομεία, δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων, μείωση αστικών αξιών στο κέντρο της Αθήνας, μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων του κέντρου δε φοιτητικές εστίες, περιλαμβάνονται στα μέτρα που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, για το κέντρο της Αθήνας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος θα είναι ο συντονιστής των δράσεων. Τα προβλήματα είναι κοινωνικά και η λύση πρέπει να είναι πολιτική ανέφερε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι τα κοινωνικά προβλήματα δεν τα λύνει η αστυνομία. Η παρέμβασή μας, πρόσθεσε , δεν αποσκοπεί απλώς στην αυτονόητη ασφάλεια του κέντρου, αλλά στο να ξαναβρεί η πόλη την ψυχή της.

Πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων για τη συγκρότηση επιτροπής, η οποία θα προτείνει σχέδιο για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Τελευταία τροποποίηση στις 11:46 - 17 Μαϊ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.