ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζονται τα επεισόδια στο Σύνταγμα

00:22 - 29 Ιουν 2011 | Ειδήσεις
Παραμένει η ένταση ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ μέχρι αυτή την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος.
Η χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και ο πετροπόλεμος συνεχίζεται και μετά τα μεσάνυχτα στο Σύνταγμα την ώρα που οι  «Αγανακτισμένοι» παρέμεναν στο Σύνταγμα αντιδρώντας στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Οι εστίες έντασης «αναζωπυρώνονταν» σποραδικά από τις 21:00 το βράδυ ιδιαίτερα στη γωνία Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας για να καταλήξουν μετά από περίπου μία ώρα σε συμπλοκές με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν ξανά χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα δακρυγονα και ο πετροπόλεμος κουκουλοφόρων με δυνάμεις των ΜΑΤ δεν σταματούσαν ενώ στην πλατεία η συναυλία συνεχιζόταν.

Μετά τις 23:00, η ένταση μεταφέρθηκε και στο κάτω μέρος της πλατείας ενώ το «κυνηγητό» με τα ΜΑΤ συνεχίστηκε και στη Φιλελλήνων και την Σταδίου. Ισχυρή εκείνη την ώρα η παρούσια των αστυνομικών δυνάμεων και στην Ερμού και την Καραγιώργη Σερβίας ενώ δακρυγόνα και οι καπνοί από τους φλεγόμενους κάδους έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, μέχρι τις 22:00 είχε προχωρήσει σε 14 συλλήψεις και συνολικά 17 προσαγωγές για τα επεισόδια στο Σύνταγμα, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 46.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.