ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Ναύπλιο το 8ο Θερινό Σχολείο στα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά

09:49 - 30 Ιουν 2011 | Ειδήσεις
Τα Τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το 8ο Θερινό Σχολείο στα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά στο Ναύπλιο, 4-8 Ιουλίου 2011 στο Βουλευτικό.
Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, ερευνητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μελετήσουν συστηματικά τις σύγχρονες τεχνικές και πρακτικές των χρηματοοικονομικών μαθηματικών.

Κεντρικοί ομιλητές του Θερινού Σχολείου είναι οι Καθηγητές J. Zabczyk (Polish Academy of Science, Warsaw), D. Politis (University of California, San Diego), T. Horsin (Université de Versailles), D. Pinheiro (University of Lisbon) και A. A. Pinto (University of Porto).

Το Θερινό Σχολείο χρηματοδοτείται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Στατιστικής, MBA και Executive MBA του ΟΠΑ και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το Θερινό Σχολείο υποστηρίζεται από τον Δήμο Ναυπλίου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας και την Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης Α.Β.Ε.Ε. Επεξεργασία Χαρτιού-Φάκελοι.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου: http://www.stat-athens.aueb.gr/gr/frames

Τελευταία τροποποίηση στις 16:40 - 17 Ιουλ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.