ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς ταξί αύριο

17:04 - 05 Ιουλ 2011 | Ειδήσεις
Προς σύγκρουση ταξιτζήδες - Ραγκούσης.
Σε πορεία σύγκρουσης οδηγούνται οι σχέσεις των αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ και του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μετά την αιφνίδια απόφαση του υπουργού Γιάννη Ραγκούση να προχωρήσει άμεσα σε πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των ΤΑΧΙ.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΧΙ, που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Έτσι τα ΤΑΧΙ όλης της χώρας, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 5 τα ξημερώματα αύριο, έως τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ότι η απόφαση που ανακοινώθηκε οδηγεί σε πλήρη απορρύθμιση του κλάδου των ΤΑΧΙ και ισοπέδωσης των πάντων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, καθορίστηκε και η στάση που θα τηρήσουν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, στην αυριανή συνάντηση που θα έχουν με τον κ. Ραγκούση

Την Πέμπτη 7/7, συγκαλείται το Κλαδικό Συμβούλιο όπου θα εξεταστούν τα αποτελέσματα της συζήτησης με τον υπουργό και θα ληφθούν αποφάσεις για τους περαιτέρω χειρισμούς.

Η Ομοσπονδία καλεί, τέλος, τα τοπικά σωματεία να πάρουν τα αναγκαία μέτρα για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών υγείας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.