ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fiat: Αύξηση 60% στις ώρες εκπαίδευσης των εργαζομένων

17:20 - 23 Αυγ 2011 | Ειδήσεις
Τις 700.000 ώρες εκπαίδευσης για θέματα ασφάλειας και περιβάλλοντος και 2,5 εκατομμύρια ώρες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έφτασε το 2010 η Fiat
Η Fiat, μέσω της συνεχούς επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό και τους διανομείς της, εφαρμόζει ένα διευρυμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και αξιοποίησης των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, το 2010 δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και το περιβάλλον, η οποία αντιπροσώπευε περίπου το 30% του συνόλου των ωρών εκπαίδευσης (πάνω από 700.000 ώρες εκπαίδευσης, +60% σε σχέση με το 2009). Επιπλέον, με την αύξηση της χρήσης της online εκπαίδευσης και τη βελτίωση της πρόσβασης για κατάρτιση, το 2010 εκπαιδεύτηκαν περίπου 100.000 πωλητές και ένας αντίστοιχος αριθμός τεχνικών, παρέχοντας συνολικά περίπου 2,5 εκατομμύρια ώρες εκπαίδευσης ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εξοικονομήθηκαν πάνω από 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα για ταξίδια που δεν πραγματοποιήθηκαν.

Στο Unetversity, το εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου για τις πωλήσεις και του δικτύου παροχής υπηρεσιών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη όλου του προσωπικού του Ομίλου. Σχεδιασμένη για να θέτει αποτελεσματικά εργαλεία του μάνατζμεντ στους εμπόρους, η καινοτόμος αυτή σχολή παρέχει εκπαίδευση ανάπτυξης ικανοτήτων και χρήσης εργαλείων που θα βοηθήσουν τους διανομείς να ανταποκριθούν στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η Fiat αφιέρωσε ειδικό μέρος της εκπαίδευσης του 2010 για την ασφάλεια και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Σχετικά με την εκπαίδευση για το νέο κινητήρα TwinAir υιοθετήθηκε μια νέα προσέγγιση όπου περιελάμβανε δραστηριότητες όπου τονίστηκε η σημασία της προώθησης των περιβαλλοντικών ωφελειών της νέας τεχνολογίας κινητήρων στο καταναλωτικό κοινό. Δόθηκε η ευκαιρία στους διανομείς και στους πελάτες για μια δοκιμαστική βόλτα ενώ παράλληλα οι εκπαιδευτές εξηγούσαν τα πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Ακόμη, οι τεχνικοί εκπαιδεύτηκαν στην επισκευή και συντήρηση των eco efficient κινητήρων προκειμένου να εξασφαλίζεται ότι οι εκπομπές ρύπων θα βρίσκονται εντός ορίων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.