ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπλόκο στη Βουλή από τους ιδιοκτήτες ταξί

15:27 - 13 Σεπ 2011 | Ειδήσεις
Δυναμικό «παρών» έξω από τη Bουλή ετοιμάζονται να δώσουν στις 4 το απόγευμα της Τρίτης οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στη Βουλή η ενημέρωση από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ, για τις τελικές ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου, το οποίο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και μόλις πριν από μία εβδομάδα εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Ραγκούσης θα παρουσίάσει στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τις ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου.

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, που συνεχίζουν τη 48ωρη απεργία τους, θα κάνουν προσυγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη και στη συνέχεια θα σχηματίσουν πορεία με τελικό προορισμό τη βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες ταξί της Αττικής έχουν ζητήσει από τους συναδέλφους τους της επαρχίας να έρθουν στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δυναμική και ογκώδη πορεία και διαδήλωση.

Το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσουν και πάλι τα συνδικαλιστικά όργανα των αυτοκινητιστών, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, αν και η τάση που επικρατεί είναι για συνέχιση της απεργίας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.