ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΒΒΕ: "Να εφαρμοστεί η εξαίρεση των βιομηχανοστασίων από το ειδικό τέλος ακινήτων"

13:55 - 16 Σεπ 2011 | Ειδήσεις
Με σημερινή του επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) εκφράζει την ικανοποίηση του για τις δηλώσεις μη επιβολής του ειδικού τέλους ακινήτων στα βιομηχανοστάσια, και ζητά να εφαρμοστεί στην πράξη η εξαίρεση τους.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΣΒΒΕ προς τον κ. Βενιζέλο:

«Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσε τις χθεσινές σας δηλώσεις περί μη επιβολής της έκτακτης εισφοράς για τα ακίνητα στα βιομηχανοστάσια και στους βοηθητικούς προς αυτά χώρους. (π.χ. αποθήκες κλπ).

Η δήλωσή σας περί αυτοδίκαιης απαλλαγής από το συγκεκριμένο μέτρο της βιομηχανικής δραστηριότητας στη χώρα, είναι στη σωστή κατεύθυνση και ορθά δεν θα συμπεριληφθεί στη σχετική Υπουργική Απόφαση η βιομηχανία.

Σε κάθε περίπτωση, σας γνωστοποιούμε ότι η μη διευκρίνιση της εξαίρεσης από την επιβολή της συγκεκριμένης έκτακτης εισφοράς στα βιομηχανοστάσια δημιούργησε σοβαρές αντιδράσεις, και μάλιστα, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) έχει κατακλυσθεί από πληθώρα επιστολών διαμαρτυρίας των μελών του.

Αναμένοντας τη μη συμπερίληψη των βιομηχανοστασίων στο μέτρο της έκτακτης εισφοράς για τα ακίνητα στη χώρα παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία και διευκρίνιση».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.