ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάκης Ψωμιάδης: Οι συνομιλίες ήταν «συζητήσεις στη γλώσσα των φιλάθλων»

20:29 - 20 Σεπ 2011 | Ειδήσεις
Μάκης Ψωμιάδης: Οι συνομιλίες ήταν «συζητήσεις στη γλώσσα των φιλάθλων»
«Συζητήσεις στη γλώσσα των φιλάθλων» χαρακτήρισε τις συνομιλίες που φέρεται να πρωταγωνιστεί, ο Μάκης Ψωμιάδης, ενώ όπως ενημέρωσαν οι συνήγοροί του, είπε πως «από τα στοιχεία από την Κύπρο δεν προκύπτει τίποτα εις βάρος μου», ενώ τόνισε για το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε ποτέ στις δίκες: «Πανικοβλήθηκα από το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί. Ένιωσα ότι παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητας».
Ο Μάκης Ψωμιάδης, βρέθηκε ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, όπου απολογήθηκε από το πρωί, μέχρι και το απόγευμα για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν από το σκάνδαλο με τα στημένα ματς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλα, επρόκειτο να απολογηθεί το περασμένο Σάββατο, ωστόσο πήρε προθεσμία να το πράξει την Τρίτη αφού πρώτα του απαγγέλθηκε και η κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Πλέον αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκισή του ή μη.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες αφορούν στα αδικήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απάτης, της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά και της δωροδοκίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:48 - 21 Σεπ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.