ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαράζ κινητοποιήσεων συνδικάτων κατά των ρυθμίσεων στις εργασιακές σχέσεις

08:28 - 11 Οκτ 2011 | Ειδήσεις
Από σήμερα, Τρίτη, αρχίζει το μπαράζ των κινητοποιήσεων συνδικάτων κατά των νέων ρυθμίσεων για τις εργασιακές σχέσεις, του μέτρου της εφεδρείας και των μισθολογικών περικοπών.
Αυτήν την ώρα, υπάλληλοι έχουν αποκλείσει το κεντρικό κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Σταδίου, το παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Ευαγγελιστρίας, το υπουργείο Διιοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βασ.Σοφίας, το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στην Πανεπιστημίου, καθώς και παράρτημα του Γενικού Λογιστηρίου στην πλ. Κάνιγγος.

Απεργία διαρκείας (τουλάχιστον 10ήμερη) πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια, προκαλώντας ανησυχία στους οδηγούς ΙΧ που έχουν σπεύσει από νωρίς στα βενζινάδικα για να προμηθευτούν καύσιμα.

Στάση εργασίας από τις 11:30 έως το τέλος της βάρδιας πραγματοποιεί η ΠΟΕ - ΟΤΑ και στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλ. Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Στις 12:00 δάσκαλοι και καθηγητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος.

Σήμερα, Τρίτη, συνεδριάζουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να αποφασίσουν για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Τελευταία τροποποίηση στις 08:32 - 11 Οκτ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.