ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Εισαγγελία Εφετών ο Εφραίμ

21:39 - 27 Δεκ 2011 | Ειδήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηγούμενος Εφραίμ θα διανυκτερεύσει το βράδυ στη ΓΑΔΑ.
Στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας έφτασε  μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του..Νωρίτερα, σκάφος του λιμενικού τον αποβίβασε στην Ουρανούπολη, απ' όπου τον παρέλαβε αστυνομική δύναμη.

Στην οδό Λουκάρεως, έξω από το Εφετείο, βρίσκονται περίπου 300 άτομα, κάθε ηλικίας, τα οποία εκφράζουν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του Εφραίμ, κρατώντας πλακάτ και κεριά. Η κατάσταση είναι ήρεμη, αλλά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Λουκάρεως διακόπηκε.

Νωρίτερα, το πράσινο φως για τη μεταφορά του έδωσε ο θεράπων γιατρός του. Εν τω μεταξύ, την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή ζήτησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση. Παρέμβαση Τέντε ζητεί η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, απαράδεκτες οι παρεμβάσεις, λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ο γιατρός που εξέτασε τον ηγούμενο Εφραίμ έκρινε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σαφή βελτίωση, καθώς το σάκχαρό του ρυθμίστηκε, οι πόνοι από τη δισκοπάθεια υποχώρησαν, ενώ υποχώρησε και ο πυρετός από τη λοίμωξη του αναπνευστικού.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.