ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κλονίζεται η Αρετή Τσοχατζοπούλου»

20:39 - 24 Ιουλ 2012 | Ειδήσεις
Ο συνήγορος της κόρης του πρώην υπουργού, προέβει σε δηλώσεις και αποκάλυψε ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει αρχίσει να χάνει την εκτίμηση που είχε στον πατέρα της, προσθέτοντας πως η πελάτης του είναι πρόθυμη να δώσει στο ελληνικό δημόσιο όλα όσα δεν της ανήκουν.

«Η κυρία Τσοχατζοπούλου, αρχίζει να κλονίζεται βλέποντας και μελετώντας τα στοιχεία. Αισθάνεται ότι μπορεί να έχουν βάση οι κατηγορίες κατά του πατρός της και η εικόνα που είχε γι' αυτόν αρχίζει να ξεθωριάζει'», δήλωσε ο συνήγορος της Αρετής Τσοχατσοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον ΣΚΑΙ.

 

Ο συνήγορος της κόρης του πρώην υπουργού, τόνισε ότι '«από τη μελέτη της δικογραφίας θα δούμε αν κάτι δεν πάει καλά, δεν περιμένουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει», προσθέτοντας πως «οτιδήποτε προέρχεται από χρήμα που δεν είναι προϊόν δουλειάς, αλλά προέρχεται από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, θα πάει εκεί που ανήκει, στους Έλληνες πολίτες».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέρθηκε και στη σχέση του Άκη Τσοχατζόπουλου με την κόρη του Αρετή, επισημαίνοντας ότι «οι σχέσεις τους, από το 1996, που χώρισε ο κ. Τσοχατζόπουλος με τη μητέρα της είναι μακρινές»

.

«Ενδεικτικό είναι, ότι από τα ημερολόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου, φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός έβλεπε την κόρη του με ραντεβού, όπως τον τελευταίο ψηφοφόρο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.