ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραπεζοϋπαλληλοι: Ξεπουλάνε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

14:24 - 30 Αυγ 2012 | Ειδήσεις
Η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος αντέδρασε έντονα μετα τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό των υπαλλήλων του ΤΤ.

Η ΟΤΟΕ κάνει λόγο για «Ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, χωρίς επιχειρήματα, αλλά ούτε και με στοιχειώδη προσχήματα μεθοδεύει η κυβέρνηση, υλοποιώντας τις αποφάσεις της τρόικας και των δανειστών της χώρας».

 

Μαζί με τον Σύλλογο των εργαζομένων στο ΤΤ ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Γ. Μέργο, να δοθεί παράταση στην έκδοση των οικονομικών αποτελεσμάτων, όπως δόθηκε και για όλες τις άλλες τράπεζες, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος ενημέρωσης των εργαζομένων και εξέτασης όλων των πραγματικών οικονομικών στοιχείων που αφορούν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
 
Η ΟΤΟΕ δήλωσε επίσης ότι στηρίζει αποφασιστικά τον αγώνα των εργαζόμενων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και καλεί την κυβέρνηση, έστω και την τελευταία στιγμή, να τιμήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να υπερασπίσει πραγματικά τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας, εφαρμόζοντας μια άλλη πολιτική στο τραπεζικό σύστημα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.