ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα

09:52 - 04 Σεπ 2012 | Ειδήσεις

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπόνους μέχρι 5 χρόνια για τη συνταξιοδότησή τους!...

 

Η εφημερίδα γράφει ότι «μπόνους εξόδου με την υποχρεωτική κι αυτό έχει σημασία, αναγνώριση μέχρι και πέντε πλασματικών ετών ως συντάξιμη προϋπηρεσία εξετάζει να δώσει η κυβέρνηση ως το τέλος του 2015, σε 35-40.000 δημοσίους υπαλλήλους».

 

 

ΑΥΡΙΑΝΗ: Για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ετοιμάζονται οι αμερικανικές επιχειρήσεις στη χώρα μας

 

Η εφημερίδα τονίζει ότι «για το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή προετοιμάζονται οι αμερικανικές επιχειρήσεις όπως αποκαλύπτουν οι "New York Times" ».

 

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μεσαίων! Η τρόικα απαιτεί 13 ώρες δουλειά (την ημέρα) και 11 ώρες ανάπαυση

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι «για εργαζόμενους - λάστιχο με απολύσεις εξπρές και μικρότερες αποζημιώσεις για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. "Δεν είναι του παρόντος" απαντάει το υπ.Εργασίας».

 

 

ΕΘΝΟΣ: Οι απώλειες για τα Ειδικά Μισθολόγια

 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «καταλυτικές θα είναι οι μισθολογικές περικοπές στους εργαζόμενους με καθεστώς ειδικού μισθολογίου. Οι μειώσεις θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιουλίου και θα παρουσιάζουν κλιμάκωση. Οι απώλειες στους ένστολους θα είναι συγκριτικά οι μικρότερες ».

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παΐσιος: Το Γένος μας θα μεγαλώσει

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα « η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στον Μεγάλο Πόλεμο. Οι Μεγάλες Δυνάμεις θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη. Λίγο πριν τον Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!... ».

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ψυχρολουσία για ένστολους με ψαλίδι έως 20% στους μισθούς

 

Η εφημερίδα γράφει ότι «μειώσεις 6% έως 7,5% αναδρομικά από 1ης Ιουλίου και 12% από το 2013 προανήγγειλε ο υπ.Οικονομικών. Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας. Κούρεμα 5% έως 30% και για τους πανεπιστημιακούς, που απειλούν να τινάξουν στον αέρα την εξεταστική ».

 

 

ΕΣΤΙΑ: Οι λαϊκιστές απειλούν την Κυβέρνηση

 

Η εφημερίδα τονίζει ότι «με την έναρξη του Σεπτεμβρίου άρχισαν πάλι να παρελαύνουν από τα μέσα ενημέρωσης οι διάφοροι λαϊκιστές. Το μόνο που έχουν να πουν είναι το "όχι" σε οποιαδήποτε πολιτική προκρίνει η κυβέρνησις ».

 

 

Η ΑΥΓΗ: Ο λαός στο προσκήνιο με την Αριστερά

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «προσκλητήριο ενότητας για να ηττηθούν το Μνημόνιο και οι πολιτικοί εκφραστές του και να ανασυγκροτηθεί η μεγάλη κοινωνική συμμαχία της αλλαγής του '81 σε νέα κοινωνική πλειοψηφία της ανατροπής, ώστε ο λαός να έρθει σύντομα στην εξουσία, απηύθυνε ο Αλ.Τσίπρας σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση χθες βράδυ στη Νίκαια, την οποία διοργάνωσε ο Νέος Αγωνιστής συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ».

 

 

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δάνεια. Ολες οι ρυθμίσεις που κάνουν οι τράπεζες

 

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «οι ρυθμίσεις αφορούν είτε την επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου είτε την καταβολή μόνο των τόκων του δανείου για μία συγκεκριμένη περίοδο, για παράδειγμα για μία διετία. Παράλληλα, εξετάζεται και το ¨πάγωμα¨ της πληρωμής κεφαλαίου για διάστημα πέντε ετών, που σήμερα δεν υπάρχει ως επιλογή».

 

 

Η Ελλάδα αύριο: Πενθήμερο τέλος και ελεύθερες απολύσεις χωρίς αποζημίωση...

 

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «εργασιακό μεσαίωνα επιβάλλει η τρόικα μέσω... e-mail. Σχολεία, εφορίες, τράπεζες, υπουργεία και ιδιωτικό τομέα ανοιχτά το Σάββατο θέλουν οι δανειστές. Υποχρεωτική ανάπαυση μόνο 11 ώρες το 24ωρο ».

 

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μειώσεις 6%-25% στα ειδικά μισθολόγια

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι «τις ισχυρές αντιδράσεις των ένστολων, των δικαστικών, των γιατρών του ΕΣΥ και των πανεπιστημιακών προκαλούν οι προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια».

 

 

Η ΝΙΚΗ: Προστατέψτε τα λεφτά σας από τους γύπες των αγορών

 

Η εφημερίδα γράφει ότι «ύποπτα παιχνίδια κερδοσκόπων, παρά τη βούληση του Ομπάμα να στηριχθεί η Ελλάδα. Ποιές είναι οι τοποθετήσεις που εγγυώνται ασφάλεια στους κόπους μιας ζωής ».

 

 

Ο ΛΟΓΟΣ: Σκληρά μέτρα σε ασθενή νοικοκυριά

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «σύσκεψη θα έχει, εντός των προσεχών ημερών ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, για την οριστική συμφωνία επί των μέτρων των 11,5 δισ.ευρώ ».

 

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιβάλλουν δουλειά-¨σκλαβιά¨ 13 ώρες τη μέρα 78 ώρες τη βδομάδα

 

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι «έρχονται νέα αντεργατικά μέτρα, για μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν να απολύουν, να απασχολούν τους εργαζόμενους όπως και όποτε τις βολεύει, που αυξάνουν στο έπακρο την εκμετάλλευση».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ: Τα δηλωμένα του Ψυχικού. Τα αδήλωτα της Ελβετίας

 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «η εφορία προχώρησε σε καταγραφή των εισοδημάτων με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα των φορολογουμένων και τα στοιχεία είναι άκρως αποκαλυπτικά. 540.000 το δηλωμένο εισόδημα στα ακριβά προάστεια ενώ κάποιοι έκρυψαν έξω 24 δισ.ευρώ ».

 

 

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Περικοπές και κινητοποιήσεις. Συναντήσεις Στουρνάρα με πανεπιστημιακούς και αστυνομικούς

 

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 67.130 θέσεις απασχόλησης μέσα απο έντεκα προγράμματα που θα τρέξουν άμεσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.