ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Νεκρώνουν» τα πάντα για την απεργία της Τετάρτης

09:13 - 24 Σεπ 2012 | Ειδήσεις
Απεργιακό «μπαράζ» πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα σε όλη τη χώρα κατά των "σκληρών" μέτρων που αναμένεται να οριστικοποιηθούν, με τους εργαζόμενος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να ξεκινούν πρώτοι τον «χορό».

Ειδικότερα, σήμερα, Δευτέρα από 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της Τρίτης απεργούν όλοι οι δημοσιογράφοι.

 

Παράλληλα, για την Τετάρτη έχει εξαγγελθεί γενική απεργία από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

 

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη κλειστά θα παραμείνουν σχολεία, ΔΕΚΟ, εφορίες, πολεοδομίες, τράπεζες ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία.

 

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, ενώ τα λεωφορεία και τα τρόλει θα κυκλοφορήσουν από τις 9.00 έως τις 21.00. Το μετρό, θα λειτουργήσει κανονικά όλο το 24ωρο προκειμένου να εξυπηρετηθούν, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.

 

Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

 

Στη γενική απεργία συμμετέχουν επίσης οι δικηγόροι, αλλά και οι βιοτέχνες και οι έμποροι, καθώς κατόπιν απόφασης της ΓΣΕΒΕΕ οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.