ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρακοβία και... Δράμα στους πιο φθηνούς προορισμούς της Ευρώπης!

01:11 - 18 Δεκ 2012 | Συνεντεύξεις
Κρακοβία και... Δράμα στους πιο φθηνούς προορισμούς της Ευρώπης!
Μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, φαίνεται ότι υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν χρήματα και χρόνο για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν λίγες μέρες χειμερινών διακοπών. Ο προορισμός έρχεται σε... δεύτερη μοίρα.

Ακόμα και τώρα, μέσα Δεκεμβρίου, υπάρχουν φθηνές τιμές για δωμάτια ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη, με πρωταθλήτρια στη συγκεκριμένη κατηγορία (δίανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο) να είναι η πόλη της Κρακοβίας, με 52 ευρώ. Στο top 10, όπως δείχνει έρευνα της travigo, υπάρχει και ελληνική παρουσία, με την πόλη της Δράμας να είναι στην 8 θέση πανευρωπαϊκά με 93 ευρώ.

 

Εντύπωση προκαλεί το ότι η Πράγα, από τους πιο γνωστούς χειμερινούς προορισμούς των Ευρωπαϊων βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τις πιο φθηνές τιμές ξενοδοχείων ενώ άξιο αναφοράς είναι και το πως το Βερολίνο είναι στη 3η θέση, με τους ξενοδόχους να αναφέρουν ότι αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές αυτών που κλείνουν τις γιορτινές  διακοπές τους την τελευταία στιγμή.

 

1

 

Στον αντίποδα και στους πιο ακριβούς προορισμούς, στη Ζυρίχη παρατηρούνται οι πιο ακριβές τιμές με μέσο κόστος διανυκτέρευσης σε δίκλινο δωμάτιο στα 196 ευρώ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Μεράνο, στο νότιο Τιρόλο της Ιταλίας με 161 ευρώ και στην τρίτη θέση το γραφικό Στρασβούργο της Γαλλίας με 142 ευρώ.

 

Τη λίστα συμπληρώνουν, οι «συνήθεις ύποπτοι» Ελσίνκι (118 ευρώ), Βιέννη (113 ευρώ) και Μόνακο (113 ευρώ).

 

2

 

Αλ. Βέλμαχος

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:12 - 18 Δεκ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.