ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tι κάνει ο Μr. Kρι - Κρι στην Αμερική;

10:23 - 05 Ιουν 2013 | Συνεντεύξεις
Tι κάνει ο Μr. Kρι - Κρι στην Αμερική;
Ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πραγματοποιεί ο Παναγιώτης Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Κρι - Κρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ταξίδι κάθε άλλο παρά από αναψυχής είναι καθώς ο διαμόνιος επιχειρηματίας ψάχνεται για στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες. 


Αλλωστε και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι οι εξαγωγές αποτελούν βασικής προτεραιότητας της στρατηγικής που έχει χαράξει για τα επόμενα χρόνια. 

 

krikri-600x350

 

Πέρυσι, οι πωλήσεις του Ομίλου στο εξωτερικό διαμορφώθηκαν στο 19,3% περίπου των συνολικών πωλήσεων, οριακά χαμηλότερα του στόχου γεωγραφικής διασποράς του 20%.


Η εξαγωγική δραστηριότητα της Κρι - Κρι έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 10 χώρες στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων η Δανία, η Γερμανία και η Ιταλία, καθώς και στη Μέση Ανατολή. Πρόσφατα η Κρι-Κρι συνεχίζοντας την επέκταση της παρουσίας της στις ξένες αγορές, εισήχθη στην αγορά της Ολλανδίας, τοποθετώντας τα γιαούρτια της στα καταστήματα της μεγάλης αλυσίδας λιανεμπορίου Albert Heijn.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:49 - 07 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.