ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αναζήτηση «συμπαικτών» η Thomas Cook

23:01 - 09 Ιουλ 2013 | Συνεντεύξεις
Σε αναζήτηση «συμπαικτών» η Thomas Cook
Το Thomas Cook που συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας στο Χαλάνδρι ξεκινάει την ανάπτυξη με franchising προτείνοντας ένα διαφοροποιημένο μοντέλο καταστήματος.

 Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, το Thomas Cook ξεκίνησε την δραστηριότητά του προσφέροντας αυθεντικά παραδοσιακά burgers, μέσω διανομών.

«Ο κόσμος  αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με την δική του προτροπή κάναμε  ένα μεγαλύτερο βήμα και φτιάξαμε μια μικρή PUB,  στο νέο μας κατάστημα  στο κέντρο του Χαλανδρίου.»

 

thomas-cook-300x166

Τα burgers μαγειρεύονται καθημερινά και παρασκευάζονται από φρέσκο εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας και κοτόπουλο, ενώ συνοδεύονται με νόστιμα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στους αναπτυξιακούς στόχους της εταιρείας είναι οι Κηφισιά, Ερυθραία, Κέντρο Αθήνας, Γλυφάδα-Βούλα, Κυκλάδες, Επτάνησα.
 
Τα απαιτούμενα τετραγωνικά μέτρα ανά κατάστημα είναι 100 τ.μ. ενώ το μέσο ύψος της επένδυσης εκτιμάται στα 65 χιλ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ενιαίο σημείο εισόδου (Entry Fees): 12.000 ευρώ.
 
o-HOW-TO-COOK-BURGERS-570
Τελευταία τροποποίηση στις 19:55 - 10 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.