ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον «αέρα» το ενημερωτικό site της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για το Ελληνικό Φάρμακο

11:32 - 19 Ιουλ 2013 | Ειδήσεις
Στον «αέρα» το ενημερωτικό site της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για το Ελληνικό Φάρμακο
Στον «αέρα» βρίσκεται το νέο site «Ελληνικό Φάρμακο» της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) που έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα πλεονεκτήματα των ελληνικών φαρμάκων. Το ενημερωτικό site www.elliniko-farmako.gr βρίσκεται στον πυρήνα της καμπάνιας «Ελληνικό Φάρμακο» της Π.Ε.Φ., στοιχεία της οποίας θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνονται κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Το «Ελληνικό Φάρμακο» δεν αποτελεί ένα ακόμα ενημερωτικό site, αλλά μέρος μιας ολοκληρωμένης ενέργειας που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική αξία των επώνυμων ελληνικών φαρμάκων.

farmako

Οι επισκέπτες του site, μέσω μιας εμπειρίας πλοήγησης φιλικής προς το χρήστη, θα μάθουν τους 5+1 Λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέγουν ελληνικά φάρμακα, όπως η ασφάλεια, η ποιότητα και η αξιοπιστία τους, αλλά και η εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι ασθενείς σε 85 χώρες του κόσμου. Επιπλέον, θα γνωρίσουν τη συνεισφορά του Ελληνικού Φαρμάκου και της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας στην οικονομία, στην απασχόληση και στο Σύστημα Υγείας της χώρας μας. Μεταξύ άλλων θα ενημερωθούν αναλυτικά και για τα γενόσημα φάρμακα, θέμα που απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

Καθώς το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης στο χώρο του φαρμάκου αποτελεί πάντα πρωταρχικό μέλημα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, το site θα ανανεώνεται συνεχώς, με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για την ενημέρωση του κοινού για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το Ελληνικό Φάρμακο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:53 - 19 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.