ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Ρούσσος στο "R": Επιτυχημένη η εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών στα πρατήρια

00:04 - 03 Σεπ 2013 | Συνεντεύξεις
Γιώργος Ρούσσος στο "R": Επιτυχημένη η εφαρμογή του συστήματος εισροών-εκροών στα πρατήρια
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ρεβόιλ προειδοποιεί για τους κινδύνους των υγιών επιχειρήσεων από τα προβλήματα του κλάδου.

Tο μέτρο της εφαρμογής του μηχανισμού εισροών-εκροών στα πρατήρια βενζίνης όσον αφορά τις επιχειρήσεις της Αττικής και της Θεσσαλονίκης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μας λέει ο Γιώργος Ρούσσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Ρεβόιλ.

Όπως αναφέρει σε σύνολο 1.200 πρατηρίων μόλις 45 δεν έχουν τοποθετήσει ακόμη σύστημα εισροών-εκροών . Από αυτά συνεχίζει ο ίδιος, τα μισά πρόκειται να τοποθετήσουν εντός του προσεχούς διαστήματος, ενώ τα υπόλοιπα οι ιδιοκτήτες τους έχουν αποφασίσει να αναστείλουν την λειτουργία τους, λόγω των συσσωρευμένων τους ζημιών αλλά και της γενικότερης απαξίωσης που πλήττει τον κλάδο των καυσίμων.

Το σίγουρο είναι υποστηρίζει ο Γιώργος Ρούσσος μέσω της εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου ότι θα παταχθούν σταδιακά φαινόμενα που επί χρόνια λυμαίνονταν τον κλάδο. Ενα εξ αυτών και το λαθρεμπόριο καυσίμων η η κλοπή από τις αντλίες.

petrelaio thermansis660

Οι κίνδυνοι για τις υγιείς επιχειρήσεις

 

Από την στιγμή, που συμπληρώνει ο ίδιος, βγουν τα αγκάθια που ταλαιπωρούν για χρόνια τις υγιείς επιχειρήσεις τότε θα υπάρξουν και νέα λουκέτα στην αγορά και θα αφορούν του "αλεξιπτωτιστές" που έχουν παρεισφρήσει στον κλάδο ή αυτούς που δεν αποφασίζουν να γίνουν επαγγελματίες.

Ήδη από αρχές του έτους έχουν κατεβάσει ρολά περί τα 250 πρατήρια και πλέον συνολικά στον κλάδο λειτουργούν περίπου 5.650 πρατήρια από περίπου 8.000 πρατήρια που ήταν πριν από μία διετία.

Εξελίξεις για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου

Αναμφίβολα, τονίζει ο Γιώργος Ρούσσος οι επερχόμενες εξελίξεις γενικότερα στα καύσιμα δεν θα αφορούν μόνο τα πρατήρια βενζίνης αλλά το σύνολο των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτόν και συγκεκριμένα στην εμπορία ή στα διυλιστήρια με τα τελευταία να εμφανίζουν για πρώτη φορά φέτος το εξάμηνο ζημιές.

kausima640 020913

Τελευταία τροποποίηση στις 18:44 - 03 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.