ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρβάρα Βερνίκου στο "R": "Η αγορά δείχνει να ισορροπεί"

00:02 - 19 Σεπ 2013 | Συνεντεύξεις
Βαρβάρα Βερνίκου στο "R": "Η αγορά δείχνει να ισορροπεί"
Ευκαιρίες για νέες ή επέκταση των υπαρχουσών συνεργασιών αναζητά η Notos.

Τα καταστροφικά ποσοστά απωλειών για τα εμπορικά καταστήματα φαίνεται να έλαβαν τέλος υποστηρίζει η Βαρβάρα Βερνίκου διευθύνουσα σύμβουλος στα πολυκαταστήματα Νotos.

Oπως υπογραμμίζει η ίδια στο "R" η αγορά δείχνει να ισορροπεί. Και συνεχίζει: "όσοι ήταν να βγουν εκτός του επιχειρηματικού τερέν βγήκαν, ενώ την ίδια στιγμή ο Έλληνας δείχνει να έχει ανασκουμπωθεί θεωρώντας, ότι έχουμε ως χώρα φθάσει στο πάτο και τώρα ξεκινάμε την ανάδυση".

Ζήτηση ανάλογα με το προϊόν

"Βεβαίως υπογραμμίζει οι απώλειες στο εμπόριο θα συνεχιστούν, αλλά θα είναι μονοψήφιες, ενώ θα διαφοροποιούνται ανάλογα με το προϊόν καθώς και με την περιοχή που δραστηριοποιείται το εμπορικό κατάστημα".

Επέκταση συνεργασιών από τη Notos

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νotos έχει χαράξει μια πολιτική απόλυτα προσαρμοσμένη στα δεδομένα της χώρας αλλά και του έλληνα καταναλωτή. Όπως αποκάλυψε η ίδια στο "R", η διοίκηση του ομίλου βρίσκεται σε αναζήτηση νέων συνεργασιών ή επέκταση ήδη επιτυχημένων συνεργασιών. Έτσι μετά την ανάληψη της Esprit θα υπάρχει επέκταση της συνεργασίας μας και με την ιταλική φίρμα νεανικής ένδυσης Οvs.

"Όσον αφορά την πρώτη, εντός του προσεχούς διαστήματος πρόκειται να εγκαινιαστούν 11 corners του διάσημου σήματος, ενώ για την Οvs που ήδη υπάρχει συνεργασία αποφασίσαμε τονίζει η Βαρβάρα Βερνίκου να διαθέσουμε 300 τ.μ. από το πολυκατάστημα στον Πειραιά για μια ολοκληρωμένη παρουσία".

 esprit630 180913

Τελευταία τροποποίηση στις 01:03 - 20 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.