ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

10:40 - 04 Δεκ 2013 | Ειδήσεις

- Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Ακολούθως, και παρουσία του κ. Μπαρόζο, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το κολλέγιο των επιτρόπων, στο πλαίσιο της ανάληψης από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε. Στη συνάντηση θα συμμετέχει και ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

10:00 Εκδήλωση με θέμα «Η διάλυση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: κυβερνητικές πολιτικές, στόχοι και μέσα επιβολής τους» στην Αίθουσα Τελετών του κεντρικού κτηρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλητές: Ο Πρύτανης καθ. κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης και μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος

10:30 Ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τον ΕΟΠΥΥ.

12:00 Συνέντευξη Τύπου από το δ.σ της ΟΛΜΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας (6ος όροφος). Τα θέματα θα αφορούν στις  επιπτώσεις της πολιτικής κυβέρνησης-τρόικας στο δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς, στα στοιχεία από τα προβλήματα που παρουσιάζονται (κενά προσωπικού, συγχωνεύσεις τμημάτων, περικοπές δαπανών και υπηρεσιών,  μεταφορά μαθητών κ.λπ.) και στη  συνέχιση των αγώνων των εκπαιδευτικών.

17:00 Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας στη Βουλή για συζήτηση επί αιτήσεων άρσης ασυλίας  βουλευτών.

18:00  Δεύτερη μέρα συζήτησης στην ολομέλεια της Bουλής για τον προϋπολογισμό του 2014.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.